Bli en i vårt team!

Jobba hos oss
Daniel och Evert poserar framför höghöjdsbanan

Att jobba på Vidablick är mer än bara ett jobb!

Vidablick är en plats som väcker känslor. För lägerdeltagare är det en plats av glada minnen och varma sommardagar och för boende i närheten är det en fin plats för kvällspromenad eller fågelskådning utmed Vättern. Midsommarfirare minns Vidablick som en plats fylld med tradition och gemenskap.

För medarbetare är Vidablick ett jobb, ett fritidsintresse, en energikälla och en plats för personlig utveckling. Oavsett om det handlar om några praktikveckor, en sommar som lägerledare, en heltidsanställning eller en instruktörstjänst har medarbetaren på Vidablick alltid möjligheten att ta ett steg till, både inom sig och ut i världen.

Som del av YWCA och YMCA har KFUM Gården Vidablick kontakter runtom i Sverige och världen. För den som gillar att upptäcka nya platser och kulturer har vi bland annat samarbeten med YMCA i Thailand, Alaska (USA) och Spanien.

För den som är mer intresserad av ledarskap och personlig utveckling erbjuder Vidablick en instruktörsutbildning. Dessutom är det alltid någonting på gång i KFUM Jönköping (KFUM-föreningen som äger gården).

Möjligheterna är oändliga – du bestämmer i vilken riktning och hur långt du vill ta dig!

Lediga tjänster annonseras löpande ut under nyheter! Håll koll där så att du inte missar en chans att bli en i vårt team.