Företag

Samarbetsövning Vidablick
Företagsgrupp testar Golden Gate!

Äventyrskonferens

Ibland behöver man bryta mönster och göra något annorlunda, ni kanske är flera nya medarbetare och gruppen behöver svetsas samman eller är det bara dags att kicka igång det nya året? Vi hjälper gärna till! Med vår erfarenhet av trygghets- och samarbetsövningar får vi igång samtal och tankar, med våra upplevelser på hög höjd utmanas individen och gruppen till att pusha varandra på ett positivt sätt. Vi har möjlighet till aktiviteter och konferens året runt.

Vill ditt företag/organisation ha en annorlunda konferens i naturnära miljö? Då är Vidablick den perfekta platsen.

Gör någonting roligt tillsammans under konferensen för att stärka gruppens sammanhållning och hitta ny inspiration. På Vidablick finns naturen inpå knuten, vilket ger fantastiska möjligheter att anordna en riktig äventyrskonferens.
KFUM Vidablick kan erbjuda massor av aktiviteter som både utmanar medarbetarna och lockar till skratt. Vi anordnar allt från femkamp och höghöjd till samarbete- och trygghetsövningar.
Vi hjälper till att skapa en perfekt sammansättning av aktiviteter för just ert företag, som passar både yngre och äldre medarbetare.

Ni kan boka en äventyrskonferens över dagen eller en som inkluderar övernattning.

Hos oss kan ni få till en effektiv arbetsprocess i någon av våra konferenslokaler. En arbetsprocess behöver ibland avbrott och dessa fyller vi med relationsbyggande utomhusaktiviteter där ni får ha en trevlig stund tillsammans.

På morgonen kanske ni t.ex. även tar en promenad längs med vätterbranterna och hänförs av Vätterns storhet. Möjligheterna är många!

 Dag 1
 12.00-13.00   Lunch
 13.00-15.00   Konferens i någon av våra lokaler
 15.00-15.30   Fika
 15.30-18.00   Utomhusaktiviteter (samarbetsövningar, Höghöjdsbana ...)
 18.00-19.00   Middag
 19.00-21.00   Konferens i någon av våra lokaler
 21.00-22:00   Kvällsfika

 Dag 2
 08.30-09.30   Frukostbuffe
 09.30-12.00   Konferens eller utomhusaktiviteter
 12.00-13.00   Lunch 

Teambuilding – Kick Off

Gummibandet är en otroligt rolig övning

Söker du en kick-off som laddar dig och dina kolleger med arbetsglädje? En lyckad kick-off ger engagerade medarbetare som känner sig delaktiga och är angelägna om att samarbeta och skapa resultat. För att göra kick-offen till ett minne för livet gäller det att hitta rätt aktivitet. På Vidablick kommer ni ut i naturen, bort från kontoret och kan njuta av lugnet kring Vättern, en kreativ miljö för er skull.

Vi på Vidablick kan erbjuda kick-off för den lilla gruppen likväl som för den stora. Vi hjälper er att skapa en känsla av samhörighet och att förmedla företagets eller organisationens målsättningar och visioner för det kommande året.

För att alla ska känna trygghet i gruppen är det viktigt att vi lär känna varandra så snabbt som möjligt. Samarbetsövningar är en bra träning för att skapa gemenskap i gruppen.

Såväl nybildade som etablerade grupper har nytta av teambuilding. Vi bygger vidare på den laganda och det samarbete som ni har idag. Praktiska övningar varvas med dialog och reflektion.

Längd: Heldag, lunch-till-lunch, två dagar eller en serie halvdagar. Ju längre tid desto mer hinner samhörigheten och tilliten utvecklas.

Boka en enstaka aktivitet

Här bygger vi katapult

Hos oss kan du även boka en enstaka aktivitet, beräknad tid för en vidisaktivitet är 2-3 timmar och nedan finner du det som du kan välja på:

 • Samarbetsövningar- Grupper på 10-15 personer. En instruktör per grupp.
 • Kanotpaddling- Våra instruktörer instruerar och tar med er på en kanottur
 • Gruppdraget- 21 äventyrliga stationer där samarbete är en nödvändighet.
 • Höghöjdsaktiviteter- Utmaningar och klättring på 10 meters höjd!
 • Isbrytare- Fartfyllda och roliga övningar för att bryta isen och känna vidisstämningen.
 • Katapult- Deltagarna delas in i mindre grupper och ska därför bygga stora katapulter och tävla mot dom andra grupperna.
 • Bågskytte/Blåsrör- Prova på våra riktiga pilbågar och blåsrör och se vem som kan träffa mitt i prick.
 • Det går även bra att boka enstaka lokaler