Vårens fåglar utmed Lillån

Datum: 22 april
Tid: 10:00 – 12:00
Samlingsplats: Vidablicks spårcentral

Göte Wahlström, världskänd i hela Bankeryd, guidar oss utmed Lillåleden och berättar om platser och om de vårfåglar vi kan stöta på i landskapet. Kanske kan vi få se strömstare, koltrast, stare med flera.
Göte är känd för sitt engagemang för Lillåleden och är även mycket kunnig vad gäller fåglar. Detta kommer att bli riktigt intressant!

Tag med fika i ryggsäck som intas på Vidablick efter vandringen.

Var beredda med kameran! Om våren finns mycket att plåta, inte bara fåglar!


Generellt för alla temavandringar:
Under terminen kommer KFUM Gården Vidablick att inbjuda Bankerydsbor och allmänheten till vandringar med olika teman. Aktiviteten leds av kunniga inom respektive område. Upplägget kan variera; Ibland håller vi oss till de markerade lederna och ibland går vi utanför dessa. Det är beroende på temat och de som leder aktiviteten.

Tag med eget fika i ryggsäck. Ingen anmälan krävs och allt är gratis!