3/4 Kristian Thalin – Allt för din hälsa

Andra träffen i serien – Andra halvlek i livet blev en succé. Drygt 60 personer samlades för att lyssna till Jesper Augustsson som talade om träning för äldre och vad forskningen säger om detta.

Jag tror och hoppas att många av våra äldre medlemmar kommer att ansluta till våra träningsgrupper under terminen efter den här informationen. Det är aldrig för sent att börja träna, kom ihåg det!

Träningsgrupper för äldre finns i Pingis, Volleyboll och Styrketräning. Dessutom ordnar vi guidade vandringar i naturen runt Vidablick en gång per månad (läs mer här). Tag på vandringsskorna och häng med!


Inför tredje träffen siktar vi på att samla ännu fler personer till en högintressant workshop med Kristian Thalin. Det här vill du under inga omständigheter missa!

Tredje träffen i serien – Andra halvlek i livet leds av Kristian Thalin Idrottslärare, varit tränare i Sverige och USA , fystränare och personlig tränare.

Genomför workshopen ”Rörelseglädje” som riktar sig till alla oavsett ålder. Tips för att röra sig, förebygga skador och främja vår hälsa på ett lekfullt sätt.

Datum: 3 april
Tid: 13:00-15:00
Plats: KFUM Ungdomens hus

Gratis.
Vi bjuder på fika.
Ingen anmälan krävs.