KFUM Sverige

KFUM söker föreningssamordnare med ekonomiansvar

Vill du jobba i en förening som tror på unga och vill ge dem bästa förutsättningar för att lyckas med deras mål i livet? Då har vi ett spännande och viktigt jobb för dig.

Brinner du för koordinering, service och administration? Tycker du om att hålla ordning och reda samtidigt som du utvecklar och driver administrativa processer med målsättning att skapa bästa möjliga förutsättningar för föreningens växande verksamhet.

Om tjänsten: Ditt huvudansvar blir hålla ihop föreningens kansli och löpande ekonomi. Arbetsuppgifter innefattar fakturering av medlemsavgifter, rapportering och uppföljning mot bland annat bidragsgivare, myndigheter, Jönköpings kommun. Den löpande redovisningen ingår inte i tjänsten.

Om dig: Du skall tycka om att jobba med människor då du dagligen möter och besvarar frågor från medlemmar, ledare, kunder, föräldrar och samarbetspartners. KFUM Jönköping är en förening där verksamheten ibland styr om våra dagliga uppgifter och rutiner. Du kommer därför behöva vara flexibel gällande arbetsuppgifter efter behov i mån av tid.

Du ska vara van att arbeta i olika administrationsverktyg och bokföringsprogram. Har du tidigare använt Fortnox, Visma och SportAdmin är det meriterande.

Du har erfarenhet av att jobba med Office-paketet och kan använda de verktyg vi har för att skapa tydlighet i våra processer.

Du behöver vara en driven person som tycker om att lära dig nya saker. Vi ser även att du har en mycket god kommunikationsförmåga och gott omdöme.

Har du en bakgrund inom en ideell rörelse, förstår dig på föreningslivet och ett brett kontaktnät är det en fördel. Givetvis delar du KFUM:s filosofi och våra värderingar, du kan läsa mer om dem här: Värdegrund och Vision | KFUM Jönköping

Anställning: Det är en tillsvidareanställning om 100% (viss flexibilitet finns) med start snarast eller efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är 30 december men intervjuer och anställning sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Provanställning kan tillämpas.

Ansökan: Skicka in ansökan gällande tjänsten med ett personligt brev och CV till mailadress: henrik@kfum.org. Vi önskar även senare ett utdrag från belastningsregistret.

Vid frågor om tjänsten kontakta Henrik Lindberg Föreningschef KFUM Jönköping  Tel. 0760–292090

Ladda ner annonsen här: Platsannons – Föreningssamordnare