En fantastiskt lägersommar är till ända!

Så är lägersommaren slut för den här gången.

Många nöjda och trötta lägerdeltagare återvände hem och överöste sina föräldrar med berättelser om allt de varit med om; Ledarjakt, deltagarjakt, spökrunda, lägerbål, grillkväll, filmkväll, vite springaren på såpad bana, höghöjdsbana, slabbedabb, pajbakning, bad, kanoting och mycket mera.

Efter ett läger på Vidablick har man fått många nya vänner, oförglömliga minnen man kommer att prata om resten av livet och kanske även en helt ny och positiv syn på tillvaron.

Nedan ett litet utdrag ur dagboken skrivet av Daniel Claesson.

17/8
Skönt o varmt idag igen, gött!
Förmiddagens stora aktivitet var deltagarjakten; deltagarna får gömma sig var som helst runt hela Vidablick, sen gäller det att hålla sig undan ledarna i 30 minuter. I morgon vänder vi på steken/leken. Blir man tagen så blir man drabbad av någon form av prank!
Nu dags för lite goa lekar på såpa och presenningar. Ikväll film och spökrunda!

19/8
Vi har verkligen haft en strålande vecka med oerhört gott häng! Tack för förtroendet att få vara med era barn denna vecka.
Om du vill, så gå gärna in på vår facebooksida, Vidablick, och skriv en liten recension/rekommendation. Det betyder mycket för oss om ni gör det (tryck på recension, sedan ja, och sen om man vill kan man skriva några ord).

Tack för i år, vi ses nästa sommar!