Lillåleden nyinvigd

Nu är Lillåleden med sin nya utökade sträckning invigd!

Ingen trängsel vid stationerna, vilket var bra. Ändå mycket folk som passade på att, i det fina vädret, vandra hela Lillåleden.

Lena Claesson (jönköpings kommun och drivande för Lillåledens tillkomst) delade ut den nya fina foldern över leden vid brandstationen. Där korsar leden Kortebovägen och fortsätter mot Tennisklubben.

PRO och Naturskyddsförening berättade om sin verksamhet vid början av leden. Vid Tennisklubben fick hugade spekulanter pröva på Minitennis.

Vid Vidablick höll vi grillen igång, korv med bröd och tillbehör samt saft till det överkomliga priset av 20 kr. Här informerade friluftsgruppen om “Luften är fri” och om friluftsåret 2021.

Bankeryd scoutkår har lagt upp en bana där man vid stationerna, genom att skanna en QR-kod, får ett spännande uppdrag att lösa.
Själva skriver de om Station #5: “Fika vid Tjuvanabben och ett riktigt mysigt uppdrag som kan få ta tid medan man tar påtår och tretår och ballerinakexen mumsas… Fåglarna är riktigt igång, bänken är solvarm.” Vad uppdraget gick ut på kan ni få veta genom att skanna skylten vid Tjuvanabben (blev du nyfiken nu? Kom och prova).
Banan följer Lillåledens rundslinga “Tjuvanabbenspåret” och kommer att finnas tillgänglig även efter invigningen. Tack scouterna för ett mycket roligt initiativ. Blir till att ta med telefonen och göra den rundan snarast!.

En mycket trevlig dag i vandringens och friluftslivets tecken. Mera sådant behövs i dess covid-tider!

036 - 10 05 35

Daniel Claesson

Daniel Claesson

Verksamhetschef och kontakt för sommarläger

Daniel är Verksamhetschef och instruktör med ansvar för rekrytering/anställning av personal och ledare till vår verksamhet med ett speciellt ansvar för sommarlägren.
Ta kontakt med Daniel via epost eller 036-100535
Du kan nå Daniel via telefon mellan 13:00-17:00 på vardagar.

Epost: daniel@kfum.org

Jonatan Saldner

Jonatan Saldner

Verksamhetsutvecklare och bokningsansvarig

Ta kontakt med Jonatan via epost eller via formuläret till höger!
Vi har begränsade möjligheter att ta emot bokningar via telefon och hänvisar därför till epost. Önskar du ändå en muntlig kontakt så uppge ditt telefonnummer i ett mejl så tar vi kontakt med dig snarast.

Epost: jonatan@kfum.org

Evert Larsson

Evert Larsson

Kontakt gällande anläggning och vaktmästeri

Evert är även banbyggare och säkerhetsansvarig så har du frågor av teknisk natur ta kontakt med Evert via epost.
Evert kan inte alltid svara eftersom han ofta har grupper att ta hand om. Uppge ditt telefonnummer i mejlet så ringer han tillbaka så snart som det är möjligt.

Epost: evert@kfum.org

Adress


KFUM Gården Vidablick
Vidablicksvägen 60
Box 125
564 23 BANKERYD
Telefon: 036 – 10 05 35

KFUM Logotyp

Betalning


Org. nr: 826000-1816
Bankgiro: 545-5852
Swish: 123 385 06 66
Ange alltid referensnummer vid betalning!

Nota Bene


Observera att vi är en, ej momspliktig, ideell förening.
Företag kan därför inte dra av ingående moms från våra priser.

Scrolla till toppen