Gubbarna leker i sandlådan

I dessa Coronatider har all inomhusverksamhet för seniorer ställts in på KFUM.

Så vad gör vi när vi inte längre kan röra oss, vi som är vana vid det? Vi åker naturligtvis ut till vår lägergård och “spelar” beachvolley, med behörigt avstånd till varandra förstås.

Det blev kanske inte så mycket skönspel men vi fick åtminstone några timmar med fin motion (och om ni gör som jag, ratar all fossildrift, innebär det dessutom 2.6 mil cykel).

Efter ca en timma satte vi oss alla i grässlänten och njöt av egen medhavd fika. Det vi njöt mest av var naturligtvis det fina vädret – Strålande sol från klarblå himmel, varmt och gott! Visst ser det härligt ut.

Därefter fortsatte entusiasterna i ytterligare några set. Mitt lag vann såklart alla set, självklart ?.

Vi bestämde också att vi kommer att fortsätta träffas under sommaren, det blir vandringar på vandringsleder, beachvolley, kanske test av vidisaktiviteter, vem vet? De som är med på en aktivitet bestämmer vad som händer vid nästa träff.

Vissa aktiviteter kräver kanske att vi begränsar antalet som är med men i de flesta fall handlar det bara om att använda sunt förnuft och hålla avstånd till varandra.

Vidablick med sina enormt stora ytor ger stora möjligheter att genomföra aktiviteter utan att vi kommer för nära, ta vara på den möjligheten! Jag uppmanar verkligen alla seniorer i KFUM Jönköping att ansluta sig till vår grupp. Kontakta Kurt Eriksson om ni vill vara med

Håll avstånd, håll ut och tvätta händerna!